Blind mand i Caminoland

Oplev “Blind Mand i Caminoland” – et inspirerende foredrag af 32-årige Edis Adilovic, som fra juli til august gik den franske Camino helt alene. Kun ved hjælp af hans blindestok, hans talende telefon og hans evne til at spørge om hjælp har Edis, der er fuldstændig blind, fuldført den 800 km lange vandretur på den franske Camino, og hans historie er et levende bevis på, hvordan hjælpsomhed og samarbejde kan føre til utrolige resultater.

I dette foredrag deler Edis med en blanding af humor og ærlighed sin fantastiske rejse fra Saint Jean til Santiago. Igennem et underholdende, inspirerende og tankevækkende foredrag vil du blive taget med over bjerge, gennem byer og hen ad små stier. Hans evne til at bede om hjælp og acceptere den med ydmyghed, giver et dybt indblik i menneskelig samhørighed og den kollektive ånd, der findes langs Caminoens stier.

Edis’ rejse er ikke kun en fortælling om personlig sejr, men også en fortælling om, hvordan vi alle kan overvinde barrierer gennem samarbejde og fællesskabsstøtte. Ved at dele sin erfaring viser Edis, at uanset vores fysiske begrænsninger eller livsomstændigheder kan vi opnå vores mål og drømme gennem fællesskabets kraft.

Foredraget er et samarbejde mellem AOF Center Odense og Dansk Blindesamfund Fyn.
Det foregår torsdag den 11. april kl. 19.00 – 21.00 i Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C.

Prisen er 75 kr./person, som skal afregnes sammen med online tilmelding via OF Center Odense på https://www.aof.dk/checkout?course=60822

Venlig hilsen

AOF Odense og DBS Fyn.