Få nye lytteoplevelser – webinar

Hvis du ikke har hørt en podcast, så har du i hvert fald hørt ordet ”podcast”. Bag det engelske og lidt underlige ord gemmer der sig gratis lytteoplevelser af det pureste guld.
Men podcast-udbuddet er lidt ligesom det vilde vesten: der er meget hø, gøgemøg – og småsten, der bliver sminket som ædelsten.

På dette webinar bliver du klædt på til at grave podcast-guldet frem og finde kvalitetsprogrammer, der interesserer lige præcis dig. Vi tager også et kig på historien bag podcasts, og afspiller lydklip der har givet os lytteoplevelser for livet.

Webinaret er for alle, der kan betjene en computer eller smartphone. Du kan være garvet podcast-lytter og få ny inspiration, eller du kan aldrig have hørt en podcast før eller vide, hvor du finder dem. Vi starter helt fra bunden. Vær opmærksom på, at vi ikke kan yde teknisk hjælp til at downloade eller bruge podcast-apps eller sider.

Hvis du vil have gode lytteoplevelser, er dette webinaret for dig!

Tilmelding er ikke nødvendig for at få linket tilsendt. Ønsker du at blive ringet op, skal du kontakte podcastvært Lucif Dalin på e-mail LSD@blind.dk eller tlf. 92 82 62 04.

Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/3341757549?pwd=b3M4cFJxUHFnZnpuU3kyWW8vNzg0QT09&omn=89051945727

Meeting ID: 334 175 7549