Fodboldfest på FSC

Vi sætter alle sejl til på fest og fællesskab, når Danmark tager hul på EM-eventyret mod Slovenien. Lad os sammen skabe den perfekte ramme for en uforglemmelig aften!

Vi sørger selvfølgelig for, at der vil være live synstolkning, så alle får en fælles oplevelse og så ingen går glip af kampens nervepirrende øjeblikke!

Hvad kan du forvente??
Der vil være kolde fadøl og alt det, der hører til en ægte fodboldfest.
Vi sørger også for lækkert stadion-inspireret mad – hvem ved måske en ægte Stadionplatte, så du kan nyde en ægte stadionstemning.

Live-opdatering fra Tyskland! I pausen skifter vi direkte til stadion i Tyskland, hvor vores egen ”udsendte” Christian Bundgaard via Zoom kommer med live stemningsopdatering. Det bliver som at være der selv!

Vi varmer op fra kl. 14 med feststemning og konkurrencer.
Hvem vinder? Hvem scorer? Hvem bliver vist ud? Giv dit bedste gæt og vind lækre præmier! Vi skaber feststemning med fællessang og sjove konkurrencer, så tag din bedste fodboldviden med.

Praktisk info:
Hvornår: søndag den 16. juni kl. 14 – ca. 22, Danmarks åbningskamp mod Slovenien.
Hvor: Festlokalet ”Parken”, på Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.
Pris: ”Entrébilletten” til fodboldfesten inkl. Live synstolkning, sjove konkurrencer, fed fodboldstemning, forplejning inkl. en fadøl eller vand er 175,- kr.pr. person.
Så find klaphat, det rød/hvide halstørklæde og hvad du ellers har i gemmerne af national farverfrem og tag en ven under armen og skynd dig at tilmelde dig til årets EM-fest med stemning, fællesskabsfølelse og højt humør!

Tilmelding og betaling SENEST torsdag den 30. maj til Gitte Micheelsen på gmi@blind.dk eller 92 82 29 31.
Husk navn på dig og evt. ledsager/ven, medlemsnummer og evt. diæthensyn.