Forårsbanko

Forårstiden er bankotid, og vi inviterer dig til en forrygende aften fyldt med spænding, grin og lækre gevinster! Tag din kalender frem og reservér torsdag den 11. april, hvor vi inviterer dig til forårsbanko på Zoom.

Vores bankoværtinde, Jannie Hammershøi, vil igen trylle med posen fuld af numre.

Er du mon så heldig at få to svaner, to tykke damer eller måske gamle Ole på din plade? Eller måske har de to tynde fundet vej til dig?
Der er kun én måde at finde ud af det på!

Vi har sørget for fantastiske præmier, både til en og to rækker, en fuld plade – og selvfølgelig sidemandsgevinster, der kan overraske selv den mest erfarne bankospiller.

Det bedste ved det hele er, at du kan spille sammen med dine børn, børnebørn, naboer eller venner og sammen skabe en hyggelig bankoaften derhjemme. Husk, den eneste regel er, at hver deltager kun må spille på én plade, så alle har lige chancer for at vinde.

Tilmelding er nemt! Send en mail til Gitte Micheelsen på gmi@blind.dk eller ring på tlf. 92 82 29 31 senest den 5. april. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis at deltage!

Når du tilmelder dig, skal du give os besked om, hvorvidt du allerede har en bankoplade, eller om du ønsker at få en tilsendt en via mail.
Og vi skal også bruge din adresse, mailadresse og mobilnummer, så alle de gode gevinster kan sendes til rette ejermand.

Så sæt kryds i kalenderen, gør dig klar til bankospil og lad foråret bringe held og glæde!

Læs også på https://www.blind.dk/banko – forårsbanko

Vi glæder os til at se dig på Zoom!

De bedste hilsner
Medlemsstrategi