Forstørrelse og oplæsning på iPhone/iPad

Apple’s iPhones og iPads kan benyttes med både Siri (styring ved hjælp af stemmen), oplæsning (tale-controller) og Zoom (forstørrelse).
Vi tager udgangspunkt i stemme-styring på iPhone, hvor du lærer hvordan du kan ringe, læse og skrive SMS, læse og skrive i din kalender, alt sammen blot ved at tale til den kunstige intelligens Siri på din iPhone. Hvis dette er dit eneste mål for dette kursus vil du kunne arbejde videre med dette på resten af kurset. Her har dit syn ingen betydning.
For de brugere som har et restsyn, de kan bruge på deres iPhone eller iPad, hvis bare teksterne var større, vil der kunne arbejdes med forstørrelse som kan bruges overalt på din iPhone eller iPad. Du vil også kunne arbejde med oplæsning som kan hjælpe dig med de tekster, som har for dårlig kontrast eller er for lange for dig.
Vær opmærksom på, at hvis du har så lille en synsrest, at du ikke kan læse teksten på skærmen, selvom den bliver forstørret, så skal du finde et kursus som hedder “VoiceOver på iPhone – grundkursus”.

Kurset starter mandag den 26. august kl. 13.30 og slutter tirsdag den 27. august kl. 15.00.

Pris: Kr. 1.006,00 inkl. undervisning, 9 lektioner, samt ophold med fuld forplejning.
Tilmelding til kursusafdelingen på tlf. 76 20 22 03 eller e-mail: kursusafdelingen@blind.dk