KOM TIL BOGMESSE på Fuglsangcentret: En verden af ord og inspiration

Vi har glæden af at invitere dig til en unik bogmesse på Fuglsangcentret, hvor dagens tema er bøger udgivet af forfattere med synshandicap, og det bliver en dag fyldt med litteratur, forfatterforedrag og indblik i en ny verden af ord.
Ud over de 8 forfattere, der har tilmeldt sig Bogmessen med deres udgivelser, får du også et spændende forfatterforedrag med journalist og krimiforfatter Lone Theils, og om aftenen byder vi på Poetry slam med Kathrine Honorè.
Michael Krogh, der er bibliotekar hos Nota, åbner 2-3 gange i løbet af dagen for mikrofonen i Kroghs Corner og vil tage en kort og inspirerende snak med nogle af forfatterne på Bogmessen.
Du vil møde forfattere, der skriver alt fra digte og krimier over til familiesagaer og egne erindringer.
Drømmer du selv om at skrive en bog, så tagen snak med Cindy Brown fra Skriveværkstedet, som er et tilbud fra kursusafdelingen. Hun vil også være på Bogmessen fredag eftermiddag.
Så vær nysgerrig – og snus til bøgernes vidunderlige verden!
Der vil være rig mulighed for at få en snak med de forskellige forfattere om deres bøger i løbet af dagen.

PROGRAM:
Kl. 11: Bogmessen åbnes. Velkomst og præsentation af de deltagende forfattere og deres bøger.
Hver forfatter har ca. 2 minutter til en kort præsentation/appetitvækker.

Kl. 12.00-12.15: Kroghs Corner – ”Hvordan researcher man til en krimi?” med Jesper Bæksted?

Kl. 13 – ca. 14 er der frokost i restauranten.

Kl. 14.15-14.35: Kroghs Corner- ”Fra skriveværksted til egen bogudgivelse” med Cindy Brown og Lotte Tobiassen.

Kl. 15.10-15.25: Kroghs Corner – ”At være blind forælder” – med Jannie Hammershøi.

Kl. 16.00-16.20: Kroghs Corner – ”At skrive en erindringsbog” med John Heilbrun.

Kl. 17: Lone Theils inviterer os ind i sin verden med et spændende foredrag – “Fiktion og forbrydelse”. Hvordan formes virkelighedens forbrydelser til krimi? Fra mystiske seriemordere til rituelle drab, vil Lone dele sin rejse fra journalist til bestsellerforfatter.
Kendt for serierne om Nora Sand og Signe Brask, vil Lone give os et unikt indblik i hendes forfatterskab, hvor hun deler sin indsigt i at skabe spændende fortællinger.

Kl. 19 – ca. 20 er der middag i restauranten, hvis du har købt fuld bogpakke.

Ca. Kl. 20 vil Cathrine Honoré byde os ind i Poetry Slammens univers, hvor ordene danser og rytmens puls slår. En oplevelse, der vil vække nysgerrigheden hos selv den mest inkarnerede bogelsker. Vi får også smagsprøver på genren.

Sådan kan du deltage:
• Lille bogpakke fra kl. 11-18.30 for 200 kr., inklusive entré, frokost, kaffe/the og forfatterforedrag med Lone Theils. En ledsager er gratis.

• Stor bogpakke fra fredag den 19. april kl. 11 til lørdag den 20. april kl. 10 (efter morgenmad) for 500 kr., inklusive entré til hele Bogmessen, frokost, kaffe/the, forfatterforedrag, middag samt oplæg om Poetry slam. En ledsager i delt dobbeltværelse er gratis. Skal ledsager have eget værelse koster det yderligere 500 kr.

Bogmessen er åben for alle, så du er velkommen til at invitere venner, familie og andre interesserede til Bogmessen. Prisen for deltagelse for ikke-medlemmer fra kl. 11-18.30 er 350,- kr., og tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig senest 1. april til Gitte Micheelsen på mail gmi@blind.dk eller på tlf. 92 82 29 31. Angiv ønsket bogpakke, navn på dig og evt. ledsager, medlemsnummer, mailadresse og evt. diæt (for stor bogpakke).

Betaling senest 1. april via MobilePay (25 32 03) eller bankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4180 000 300 2217 – mærk indbetaling “Bogmesse.”