Miniferie på Fuglsangcentret

Før vi får set os om, er vi i maj og dermed er det tid til vores årlige miniferie.

Søndag den 12. maj:
Søndag formiddag drager vi afsted med bussen til FSC. Når vi ankommer, venter der os en dejlig frokostbuffet. Her vil formand Jan Friis byde velkommen og give lidt praktiske informationer, herunder tid for eftermiddagskaffen.
Efter frokost er det tid til udlevering af værelser. Her er vi behjælpelige, hvis du har svært ved at finde netop dit værelse. Der vil være god tid til at pakke ud og få en lille lur, inden vi mødes til eftermiddagskaffe.
Ved eftermiddagskaffen vil vi gennemgå programmet for ferien. Efterfølgende er der mulighed for at få en rundvisning på centret. Inden aftensmaden går de, som har lyst, op og hilser på rådyrene. Vil du hellere slappe af eller tage en svømmetur, er det også en mulighed.
Om aftenen spiller vi Blingo, som er en meget anderledes form for banko, men meget underholdende og sjovt. Ligesom ved banko er der flotte præmier.

Mandag den 13. maj:
Vi kører til Aarhus, hvor vi besøger Den Gamle By. Vi får guidet rundvisning og skal se bydelen fra 1927 til 1977. Efterfølgende er det muligt på egen hånd at se udstillingerne. Vi finder et skønt sted at spise frokost, inden vi kører retur til FSC. Mandag aften frit samvær.
Tirsdag den 14. maj:
Du har mulighed for at komme ind og shoppe i Fredericia. Der er en skøn gågade med et bredt udvalg af butikker og cafeer. Men vi har også planlagt en tur til Jellinge Bryghus. Her vil vi få en rundvisning, og selvfølgelig skal vi smage på varerne. Vi kommer en anelse senere hjem til FSC, men kokken har lovet os, at frokosten står og venter på os. Efter frokost er der afslapning inden festen tirsdag aften. Som altid vil vi få en 3-retters menu og der vil være musik og dans. Hvem ved, måske lidt natmad.

Onsdag den 15. maj:
Efter nogle dejlige feriedage trænger vi alle til at komme hjem. Men i år slår vi lige et smut forbi Fruens Bøge og spiser gammeldags æggekage, inden vi fortsætter hjemefter. Fruens Bøge er en meget hyggelig bindingsværkskro, hvor dansk mad er i højsædet, men stedet er særlig kendt for deres æggekage.

Prisen for alt dette er 1.800 kr. Med i prisen er bustransport, ophold på FSC, entré og frokost i Aarhus, festmiddag den sidste aften og frokost på Fruens Bøge. Drikkevarer er for egen regning.

Ved tilmelding skal du oplyse, om der er særlige kosthensyn, om du vil med til Jellinge Bryghus, har førerhund med, og om du vil benytte den fælles bustransport til FSC.

Der vil være opsamling på udvalgte busholdepladser i vores kreds, f.eks. Sorø, Ringsted og Slagelse. Du vil efter tilmeldingen blive kontaktet for nærmere info om tidspunkt for busafgang, og hvorfra bussen henter netop dig.

Du tilmelder dig til vores kredskasserer Michael Kok på tlf. 20 41 59 19 eller på mail Michael.kok@blind.dk. Du indbetaler 1.800 kr. på kredsens konto nr. reg.nr. 1551 konto nr. 665 49 08. Du kan også indbetale på MobilePay nr. 21 58 03 (husk at skrive navn).

Sidste frist for bindende tilmelding er søndag den 7. april. Vi glæder os meget til at se dig.