Singlefest party uden partner

Hør lige her, singler! Det er tid til at kridte danseskoene, finde det perfekte festtøj frem og indstille humøret på højtryk, for vi har en festlig begivenhed på trapperne!

Vi holder endnu engang en bragende singlefest på det fantastiske Fuglsangcentret. Ja, du hørte rigtigt, vi gør det igen! Det handler kun om dig og dine single-venner, der vil have det sjovt og nyde livet til fulde!

Vi starter eftermiddagen med en pubstemning, der vil sætte gang i latteren og konkurrenceånden med quizzer og alt, hvad der hører til.

Inden vi mødes til middag, er der tid til, at du kan få sat krøllerne, måske snuppe en tur i svømmehallen eller saunaen, eller hvad du har lyst til.

Aftenens brag af en fest starter med en velkomstdrink og en lækker 2-retters menu, der vil få smagsløgene til at danse!

Og hvad ville en fest være uden musik? Vi har sørget for, at der er musik, som alle kan lide, med en jukebox, så vi kan få dansegulvet til at ryste til de tidlige morgentimer!

Men vent, der er mere! Vi afslutter med en lækker morgenmad lørdag morgen, så du kan genoplive feststemningen og sige farvel til dine nye venner med et smil på læben.

Det er supernemt at komme med til denne fest.

Og husk, tag endelig dine single venner med – jo flere, jo sjovere! Lad os få fut i fejemøget og danse natten væk sammen. Vi ses på Fuglsangcentret!

Prisen for denne uforglemmelige aften er kun 450 kr. for hele arrangementet, drikkevarer til festen er dog for egen regning. Tilmeld dig til Gitte Micheelsen på mail gmi@blind.dk eller tlf. 92 82 29 31 senest onsdag den 8. maj.

Betaling også senest denne dag til MobilePay 25 32 02 eller via bankoverførsel på reg.nr. 4180 kontonummer 000 300 2217 – husk at mærke indbetaling ”party uden partner”.