Voiceover kursus

VoiceOver på iPhone

Grundkursus og Opfølgningskursus, disse to kurser køres sideløbende med to undervisere.

Grundkursus:
Har du købt en iPhone og mangler du den basisviden, som skal til for at komme i gang med VoiceOver? Så er dette kursus en god start. Det lille skub, som kan sætte dig i gang med selv at udforske og benytte din nye Apple enhed.
Udover en overordnet gennemgang af din enheds fysiske taster, og skærms opbygning vil der blive arbejdet med VoiceOver generelt. Du får en grundig introduktion i VoiceOvers muligheder, således du ikke kun kan benytte alle din iPhones mest almindelige funktioner, men også er godt klædt på til selv at gå på opdagelse i dette univers.
Vær opmærksom på, at hvis du læser mindre tekster på din iPhone eller iPad uden hjælpemidler, som lup og CCTV, så er dette kursus ikke det rette valg for dig, Overvej i stedet at tilmelde dig kurset Zoom og oplæsning på iPhone og iPad.

Opfølgningskursus:
Har du været på grundkursus i VoiceOver på IPhone, men føler, at du ikke er kommet helt i mål med det du gerne vil, så bygger vi, på dette kursus på den almene brug af VoiceOver. Underviseren tager udgangspunkt i generel brug af VoiceOver og kursisternes behov.

Kr. 1.897,00 inkl. undervisning, 15 lektioner, samt ophold med fuld forplejning.

Tilmelding til kursusafdelingen på tlf. 76 20 22 03 eller e-mail: kursusafdelingen@blind.dk