Bogmesse på Fuglsangcentret

Bogentusiaster kan se frem til en dag med litteratur og fællesskab på Dansk Blindesamfunds bogmesse. Arrangementet, der finder sted på Fuglsangcentret, byder på forskellige litterære genrer og stilarter præsenteret af en række blinde og svagsynede forfattere.

Bogmessen giver mulighed for at udforske forskellige bøger og deltage i forfatterforedrag, hvor forfattere deler deres tanker og erfaringer. Der vil også være mulighed for uformelle samtaler med forfatterne.

For dem der ønsker at dykke dybere ned i litteraturen, vil der være forskellige aktiviteter som workshops, oplæsninger og bogsigneringer. Bogmessen er en mulighed for at opdage blinde og svagsynede forfattere og møde andre litteraturinteresserede.

Vælg mellem den store eller den lille bogpakke

Den Lille bogpakke er fra kl. 11-18.30 den 19. april. Den koster 200 kr. og inkluderer entré, frokost, kaffe/the og forfatterforedrag med Lone Theils. En ledsager er gratis.

Den Store bogpakke er fra fredag den 19. april kl. 11 til lørdag den 20. april kl. 10 (efter morgenmad). Den koster 500 kr. og inkluderer entré til hele Bogmessen, frokost, kaffe/the, forfatterforedrag, middag samt oplæg om Poetry slam. En ledsager i delt dobbeltværelse er gratis. Skal ledsager have eget værelse koster det yderligere 500 kr.

Bogmessen er åben for alle, så du er velkommen til at invitere venner, familie og andre interesserede til Bogmessen. Prisen for deltagelse for ikke-medlemmer fra kl. 11-18.30 er 350,- kr.

Tilmelding er nødvendig.

Tilmeldingsfrist

Tilmeld dig senest 1. april til Gitte Micheelsen på mail gmi@blind.dk eller på tlf. 92 82 29 31.

Husk at angive den ønskede bogpakke, navn på dig og evt. ledsager, dit medlemsnummer, mailadresse og evt. diæt (for stor bogpakke).

Betaling senest 1. april via MobilePay (25 32 03) eller bankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4180 000 300 2217 – mærk indbetaling “Bogmesse.”

Du kan læse meget mere om Bogmessen og se hele programmet i aktiviteten herunder.

Der afholdes Bogmesse på følgende tidspunkt:

Der er ingen aktiviteter, der matcher din søgning.