Tilmeld dig Melodi Grand Prix i Dansk Blindesamfund

Vær med, når Dansk Blindesamfund byder op til en musikalsk festaften, når der afholdes Melodi Grand Prix for blinde og svagsynede.

Guld konfetti

Så er det igen tid til, at vi skal afholde et fantastisk Melodi Grand Prix i Dansk Blindesamfund. Derfor leder vi efter dig, der har lyst til at indsende et bud på en vindersang, som drømmer om at få din sang indspillet i et rigtigt lydstudie og dig, som brænder for at optræde live på scenen. Det er Blindecenter Bredegaard, der lægger scene til det forrygende show lørdag den 28. september.

Kravet for at deltage i showet er, at der skal være minimum en synshandicappet blandt tekstforfatterne eller komponisterne og en blandt artisterne. Men du må gerne have ikke synshandicappede med på dit Grand Prix-hold. Aktivitetsteamet står for udvælgelsen af sange.

Præmien for at vinde Dansk Blindesamfunds Melodi Grand Prix er 10.000 kroner.

Krav til sangen:

  • En af komponisterne eller tekstforfatterne og en af de optrædende i sangen skal have et synshandicap.
  • Der skal være tekst i sangen, som maksimalt må vare 3,5 minutter (eller fades ud, så den max varer 3,5 minutter).
  • Du skal kunne afsætte to dage i perioden 1. marts til 1. juni, hvor du kan tage til Bredegaard i Nordsjælland for få indspillet din sang i et lydstudie.
  • Du og dit band skal kunne optræde live ved selve Melodi Grand Prix-festen lørdag den 28. september. Denne afholdes på Blindecenter Bredegaard.
  • Alle deltagere accepterer med deres deltagelse, at video- og billedmateriale vil blive tilgængeligt på nettet.

Send dit bud på en vindersang til Dansk Blindesamfunds aktivitetsteam på mailen: aktivitet@blind.dk eller med posten til Dansk Blindesamfund, Blekinge Boulevard 2, 2630 Høje Taastrup, mærket Melodi Grand Prix 2024, att. Lene Johannsen. Vi skal have din sang i hænde senest tirsdag den 2. april kl. 12.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene Johannsen på