Om os

Sammen udfordrer vi blindhed. Vi støtter og hjælper mennesker med synshandicap. Vi kæmper for at skabe lige muligheder i samfundet. Vi bidrager til at forebygge synshandicap.

Aktiviteter

Aktiviteter i Dansk Blindesamfund.

Designvejledning

Designvejledning med Dansk Blindesamfunds logo, typografi, farver og grafiske elementer - og regler for placering, respektafstande mv. Vejledningen er henvendt til grafikere og andre, der løbende udvikler vores brochurer og pjecer.

Historie

Det hele begyndte med en gruppe blinde borgere, der ville, at alle blinde skulle bestemme over eget liv. Derfor oprettede de Dansk Blindesamfund den 8. juni 1911.

Lyd- og billedportræt af DBS

I november 2011 interviewede og fotograferede journalist Mette Holm og fotojournalist Leah Kristensen medarbejdere på Dansk Blindesamfunds hovedkontor.

Nyheder

Nyheder fra Dansk Blindesamfund

Organisation

Dansk Blindesamfund er en uafhængig privat forening, opbygget og ledet af mennesker, der er blinde eller stærkt svagsynede.

Presserum

Presserummet indeholder pressemeddelelser, pressefotos, fakta og pressekontakter i Dansk Blindesamfund.

Sådan bliver du medlem af Dansk Blindesamfund

Dansk Blindesamfund er en forening af blinde og stærkt svagsynede i Danmark. Derfor skal man opfylde visse synskriterier for at blive medlem.

Sådan kommer du fra Høje Taastrup Station til Handicaporganisationernes hus

Beskrivelse af, hvordan du til fods - med mobilitystok og/eller førerhund - kan nå fra Høje Taastrup station til Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2.

printerikonPrintvenlig
Oprettet af webredaktør
Publiceret 27/06 2016
Sidst opdateret 22/11 2017