Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Om os / Aktiviteter / Fokuskurser for tillidsfolk: 18.-19. november 2017

Fokuskurser for tillidsfolk: 18.-19. november 2017

Beskrivelse af begivenheden

Tidspunkt

18/11 2017 kl. 00:00 til
19/11 2017 kl. 00:00

Sted

Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia

Navn, kontaktperson

Telefonnummer, kontaktperson

76 20 22 10

Tilføj begivenhed til kalenderen

Fokuskurser for tillidsfolk

Om fysisk tilgængelighed med udgangspunkt i publikationen TIBS

Dansk Blindesamfund udbyder igen i år fokuskurser om fysisk tilgængelighed. Det vil sige tilgængelighed i forhold til udearealer og bygninger. Men også i forhold til information og kommunikation.

Disse emner er behandlet i Dansk Blindesamfunds publikation ”Tilgængelighed for Blinde og Svagsynede” (TIBS), som blev lanceret i oktober 2014.

Målgruppe for fokuskurset er medlemmer, der enten i kraft af arbejde i kredsbestyrelser, handicapråd eller DH-lokalt ønsker at blive opdateret om vores nye publikation. Øvrige medlemmer, der arbejder med tilgængelighedsopgaver eller kan tænkes at møde disse i det organisatoriske arbejde, er også velkomne.

Kurset afholdes den 18.-19. november på Fuglsangcentret i Fredericia.

Kurset løber fra frokost den første dag til kl. 16 dagen efter.

Kurset vil bestå af en kort gennemgang af udvalgte dele af publikationen samt en udveksling af erfaringer med holdninger hos myndigheder, leverandører og repræsentanter fra andre handicapgrupper.

Vi vil også drøfte idéer til, hvordan publikationen og de principper, den står for, kan udbredes og så vidt muligt gøres til almindeligt tankegods ude i det danske land.

Underviserne er de personer, som har udarbejdet TIBS: Jørgen Bak, Torben Olesen og John Heilbrunn samt en tilgængelighedsrevisor og en ekstern underviser med ekspertise i lys og belysning.

Er du interesseret i at deltage?

Hvis du er aktiv i din kreds, eller ønsker at blive det, skal du kontakte din kredsformand, som kan tilmelde dig kurset.

Er du engageret i det landspolitiske arbejde, f.eks. som medlem eller suppleant i et stående udvalg, træffes beslutningen om deltagelse af forretningsudvalget. Så skal du kontakte din udvalgsformand eller kursusafdelingen på FSC, hvor du skal udfylde en tilmeldingsblanket, som videresendes til FU.

Du er også velkommen til at kontakte kursusafdelingen, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Tag en rask beslutning og meld din interesse som beskrevet. Kursusafdelingen kan træffes på tlf. 76 20 22 10 eller på e-mail: kursusafdelingen@blind.dk

printerikonPrintvenlig
Forfatter: Kursusafdelingen
Oprettet af webredaktør
Publiceret 28/09 2017
Sidst opdateret 28/09 2017
Arkiveret under Kursus