Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Om os / Aktiviteter / Påskeferie på Fuglsangcentret: 11.-17. april 2017

Påskeferie på Fuglsangcentret: 11.-17. april 2017

Beskrivelse af begivenheden

Tidspunkt

11/04 2017 kl. 00:00 til
17/04 2017 kl. 00:00

Sted

Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia

Navn, kontaktperson

Telefonnummer, kontaktperson

76 20 21 00

Tilføj begivenhed til kalenderen

Hold din påskeferie på Fuglsangcentret

Foråret er forhåbentligt snart på vej, og vi er klar med programmet for dette års påskeferie.

Jørgen og Bente Eckmann er ferieværter i påsken og tager sig rigtig godt af jer fra torsdag den 13. april til og med mandag den 17. april 2017.

Vi fejrer påsken med hyggelig jazz

Vi tyvstarter påskeferien allerede tirsdag den 11. april. Kl. 17-19 skruer vi op for hyggen og fejrer påskeferiens komme med en god gang jazz. Vi har inviteret en dygtig saxofonist, der spiller jazz og bossanova, mens I nyder Fuglsangcentrets lækre tapasbuffet med hjemmelavede specialiteter og små lune retter. Der serveres en velkomstdrink på husets regning.

Arrangementet er åbent, så vores naboer i Fredericia også har mulighed for at deltage.

Der tillægges et aktivitetsgebyr på 75 kr. og et festtillæg på 75 kr. for at være med til jazz-aftenen.

Gudstjeneste Skærtorsdag og Langfredag

Hvis du har lyst, er der mulighed for at komme i Hannerup Kirke til eftermiddagsgudstjeneste kl. 17 Skærtorsdag og gudstjeneste kl. 10 Langfredag. Dette aftales med ferieværter og receptionen.

Udflugt til Koldinghus

Lørdag den 15. april er der udflugt for de morgenfriske. Kl. 8.15 kører bussen til Koldinghus. Her vil rundviser Hanne-Mette Pedersen give jer en spændende rundvisning på en del af slottet og fortælle en masser utrolige historier om slottet og de kongelige, der har haft en særlig betydning for Koldinghus gennem tiden. Hanne-Mette er en fantastisk historiefortæller.

Grunden til at arrangementet starter så tidligt er, at Koldinghus åbner slottet kun for os i en time før den officielle åbningstid. Det betyder, at I får fred og ro til at mærke slottet og historiens vingesus og lytte til Hanne-Mettes levende fortællinger. Samtidig kan vi skyde nogle genveje, som andre normalt ikke kan, for at komme udenom de værste trapper og andre forhindringer.

Efter rundvisningen vil der være mulighed at gå rundt på egen hånd på resten af slottet eller besøge udstillingen ”Himmelsten”, som er H.K.H. Prins Henriks private samling af orientalsk jadekunst. I udstillingen kan man gennem kortfilm opleve prinsen fortælle nogle af de historier og erindringer, der knytter sig til udvalgte genstande, samt fortælle om baggrunden for sin passion for jadekunst.

Der er taget hensyn til gangbesværede på ruten, men da det er et gammelt slot, må man forvente en del trin og ujævnt underlag.

Årets store påskefrokost

Søndag den 16. april er der traditionen tro dækket op til påskefrokost med alt, hvad der hører til.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig påskeferien i receptionen på tlf. 76 20 21 00 eller på mail til fuglsang@blind.dk.

Pris pr. døgn er 450 kr. Derudover tillægges et aktivitetsgebyr på 530 kr. uanset ankomstdato. Aktivitetsgebyret dækker ferieværter, udflugt og påskefrokost i påskedagene.

Vi glæder os til at tage imod jer til nogle rigtig hyggelige påskedage.

printerikonPrintvenlig
Forfatter: Fuglsangcentret
Oprettet af webredaktør
Publiceret 28/02 2017
Sidst opdateret 21/03 2017
Arkiveret under Fuglsangcentret