Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Om os / Aktiviteter / Videregående iPhone-kursus (modul A og modul B): 27.-30. marts 2017

Videregående iPhone-kursus (modul A og modul B): 27.-30. marts 2017

Modul A: App Store, mail og synkronisering: 27.-28. marts 2017. Modul B: Internettet, internettjenester og Facebookintro: 29.-30. marts 2017.

Beskrivelse af begivenheden

Tidspunkt

27/03 2017 kl. 14:00 til
30/03 2017 kl. 16:15

Sted

Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia

Navn, kontaktperson

Telefonnummer, kontaktperson

76 20 22 02

Tilføj begivenhed til kalenderen

Vi har to videregående iPhonekurser på bedding. De er placeret således, at man kan tage dem i et langt forløb over fire dage, eller man kan vælge blot at tilmelde sig det ene. Se nedenfor.

Begge kurser er rettet mod brugere af VoiceOver eller kompenserende Zoom.

Videregående iPhonekursus (Modul A)

App Store, mail og synkronisering

Okay! Nu har du købt en iPhone, og du kan bruge alle dens grundlæggende funktioner. Du kan ringe, sende SMS’er. Du har styr på dine kontakter. Måske har du endda været på iPhone Grundkursus på Fuglsangcentret. Så du er tryg ved det grundlæggende og ved VoiceOver. Men hvad med alt det andet? Du vil måske også gerne læse mails på telefonen, købe og hente programmer i App Store og synkronisere dine kontaktpersoner og din kalender. Hvordan gør man så alt det?

Svaret er simpelt: Du tilmelder dig Dansk Blindesamfunds videregående iPhonekursus Modul A, sætter et kryds i kalenderen og rejser til Fredericia.

Kurset er et intensivt forløb med aftenundervisning. Vi starter mandag den 27. marts kl. 14.00 og slutter tirsdag den 28. marts kl. 16.15.

Kurset vil indeholde følgende:

  • Opsætning af egen mailkonto samt opsætning af iCloud-konto.
  • Køb og download af programmer, musik og podcast på App Store.
  • Synkronisering af mail, kalender og kontaktpersoner via iCloud eller iTunes, herunder gennemgang af opsætning på egen maskine hjemme.

Pris: 935 kr. inkl. undervisning, 12 lektioner, samt ophold med fuld forplejning.

Tilmelding: Se nederst i denne annonce.

Vi tilbyder også:

Videregående iPhone (Modul B)

Internettet, internettjenester og Facebookintro

Med en iPhone og dens adgang til internettet er der ikke grænser for den information, vi kan få adgang til blot med nogle enkelte fingerbevægelser. Har du styr på de grundlæggende kompenserende muligheder på din iPhone (VoiceOver og Zoom), og har du appetit på mere? Så er vores videregående kursus med fokus på internettet måske noget for dig.

Kurset vil indeholde følgende:

  • Safari.
  • ”Rotorens” muligheder i navigationen på internettet med Safari.
  • E-bøger og lydbøger – www.m.e17.dk
  • Bladkiosk.
  • Facebook-intro.
  • Nyhedstjenester.
  • Google-søgning m.m.

Kurset er et intensivt forløb med aftenundervisning. Vi starter onsdag den 29. marts kl. 14.00 og slutter torsdag den 30. marts kl. 16.15.

Pris: 935 kr. inkl. undervisning, 12 lektioner, samt ophold med fuld forplejning.

Ønsker du at deltage i begge kurser, skal du være opmærksom på, at ophold på Fuglsangcentret fra den 28. til den 29. marts ikke er inkluderet i prisen. Du skal derfor booke endnu en overnatning, hvilket vi selvfølgelig gerne hjælper med.

Tilmeldingsblanket fås ved henvendelse til kursusafdelingen på tlf. 76 20 22 02 eller e-mail: kursusafdelingen@blind.dk. Detaljeret kursusbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til kursusafdelingen.

Kurserne tilbydes i henhold til folkeoplysningsloven som internatkursus på Fuglsangcentret i Fredericia. Der undervises på små hold med maks. fire deltagere og i et tempo, så alle får udbytte af kurset. Kursusafdelingen forbeholder sig ret til at annullere kurser ved for få tilmeldinger.

printerikonPrintvenlig
Forfatter: Kursusafdelingen
Oprettet af webredaktør
Publiceret 15/02 2017
Sidst opdateret 15/02 2017
Arkiveret under Kursus