Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Om os / Ledige stillinger / Dansk Blindesamfund søger projektkoordinator til internationalt udviklingsarbejde

Dansk Blindesamfund søger projektkoordinator til internationalt udviklingsarbejde

Ansøgningsfrist den 8. februar 2018

Vi søger en engageret kollega med ulandserfaring og indsigt i projektadministration til Dansk Blindesamfunds team for International Udvikling. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med handicapområdet og kan være en rollemodel for vores samarbejdspartnere.

International Udvikling består af fire medarbejdere, der arbejder for at forbedre vilkår for blinde og svagsynede i samarbejde med blindeorganisationer i Afrika og Asien.

Dine arbejdsopgaver:

Under faglig ledelse af en kollega i teamet vil din primære opgave være at koordinere et samarbejde med DBS’ søsterorganisation i Liberia samt at indlede og koordinere et samarbejde med blindeorganisationen i Sierra Leone. Opgaverne vil indbefatte projektudvikling, løbende kommunikation med partnere, monitorering og deltagelse i projektbesøg med ca. 14 rejsedage årligt.

Du vil desuden være tæt involveret i økonomistyring og udarbejdelse af regnskaber, ansøgninger og rapporter til donorer samt oplysningsaktiviteter og information til det politiske bagland og DBS’ medlemskreds. Endelig vil du deltage i tværgående opgaver i teamet, herunder systematisk indarbejdelse af FNs Verdensmål i projektaktiviteterne.

Dine kvalifikationer:

 

- Relevant akademisk uddannelse

- Strategisk tænkende med analytisk sans

- Erfaring med projekt- og økonomistyring

- Erfaring med handicapområdet, rettighedsarbejde og organisationsudvikling

- Flydende i dansk og engelsk, såvel skriftligt som mundtligt

Du er god til at samarbejde, har forståelse for andre kulturer og forstår at navigere i krævende internationale sammenhænge.

Der er tale om en deltidsstilling på 25 timer med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset indtil udgangen af 2019 med mulighed for forlængelse.

Du kan få yderligere oplysninger ved kontakt til teamleder Susanne Kjær på telefon 21 71 67 84 eller mail skj@blind.dk.

Send din ansøgning og CV senest den 8. februar 2018 på mail til Dansk Blindesamfund, att. job@blind.dk. 

printerikonPrintvenlig
Oprettet af webredaktør
Publiceret 10/01 2018
Sidst opdateret 10/01 2018