Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Om os / Ledige stillinger / Dansk Blindesamfund søger kursuskonsulent øst for Storebælt – genopslag

Dansk Blindesamfund søger kursuskonsulent øst for Storebælt – genopslag

Ansøgningsfrist den 4. september 2017.
  • Har du et bredt kendskab til det synsfaglige område og Dansk Blindesamfund, og har du lyst til at planlægge og afvikle kursusforløb?
  • Er du fleksibel, og har du gennemslagskraft i din formidling af budskaber?
  • Har du førerhund, og er du god til at orientere dig?

Vi søger yderligere en kursuskonsulent, der i samarbejde med kursuskonsulent Bitten Backs skal stå for kurser til bl.a. taxa- og buschauffører.

En del af opgaven er opsøgende arbejde i forhold til transportskoler m.v., hvilket kræver, at du er vedholdende, fagligt seriøs og har et højt energiniveau.

Ansættelse vil ske i henhold til lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, enten som skånejob eller fleksjob. Grundet usikkerhed i forhold til efterspørgslen på kurser på længere sigt vil stillingen være tidsbegrænset til udløbet af marts 2018.

Arbejdstiden ønskes fastsat til 20 timer ugentligt, men vil kunne variere fra uge til uge, afhængigt af efterspørgslen efter kurser. Der vil blive tilknyttet seende assistance, ligesom vi stiller bærbar computer og mobiltelefon til rådighed. Du skal være indstillet på en del rejseaktivitet.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger om ansættelsesforholdene kan fås ved henvendelse til forretningsudvalgsmedlem Ask Løvbjerg Abildgaard på tlf. 38 14 88 74. Du kan høre mere om jobindholdet hos kursuskonsulent Bitten Backs på tlf. 40 40 06 90.

Send din ansøgning til lsv@blind.dk, hvor du også kan rekvirere en jobprofil. Frist for indsendelse af ansøgning er mandag den 4. september 2017.

printerikonPrintvenlig
Oprettet af webredaktør
Publiceret 04/08 2017
Sidst opdateret 04/08 2017