Stand-up i mørke

For første gang lagde Comedy Zoo scene til et stand-up show i mørke med komikerne Omar Mazourk, Brian Mørk og Torben Chris arrangeret i samarbejde med Dansk Blindesamfund
Stand-up i mørke

Ask Abildgaard sammen med komikerne

"Jeg har baseret en hel karriere på at være anderledes. Ja, jeg er perker. Men I kan ikke se det" Sådan indledte stand-up komiker Omar Mazourk sit show, da han i aftes gik på scenen i mørke sammen med kollegerne Brian Mørk og Torben Chris. Det var første gang, at Comedy Zoo i København lagde scene til et mørkelagt stand-up show arrangeret i samarbejde med Dansk Blindesamfund. Omar Mazourk spurgte ind til hvordan, det er at være blind. "Hvordan kender I forskel på herre- og dametoilettet? Fra salen lød svaret: Vi snuser os frem. Den greb Omar Mazourk og returnerede: Ja, kvinder er nogle svin. De pisser over det det hele"!
Komikerne har længe haft lyst til at prøve at optræde i mørke med de benspænd det giver, ikke at kunne se sit publikum og oplevelsen skuffede hverken publikum eller komikerne, der gerne vil gentage succesen og lave flere shows i mørke. 
(På billedet ses Ask Løvbjerg Abildgaard, medlem af forretningsudvalget i Dansk Blindesamfund sammen med stand-upperne Omar Mazourk, Brian Mørk og Torben Chris)

printerikonPrintvenlig
Oprettet af webredaktør
Publiceret 06/11 2017
Sidst opdateret 06/11 2017