Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Om os / Sådan kommer du fra Høje Taastrup Station til Handicaporganisationernes hus

Sådan kommer du fra Høje Taastrup Station til Handicaporganisationernes hus

Beskrivelse af, hvordan du til fods - med mobilitystok og/eller førerhund - kan nå fra Høje Taastrup station til Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2.
 1. Når du står af toget:

  - Kommer du fra Jyllandssiden, skal du gå mod togets kørselsretning, uanset om du står ud til højre eller til venstre.
  Toget kan komme ind på spor 1, hvor du står ud på venstre side, eller spor 2, hvor du står ud på højre side i kørselsretningen.

  - Kommer du fra Københavnssiden, skal du gå videre i togets kørselsretning, uanset om du står ud til højre eller til venstre.
  Toget kan komme ind på spor 3, hvor du står ud på højre side, eller spor 4, hvor du står ud på venstre side i kørselsretningen.

  - Kommer du med S-toget, som har endestation på Høje Taastrup, skal du fortsætte i togets kørselsretning. Du vil typisk komme ind på spor 12, altså med udstigning i venstre side. I enkelte tilfælde kan toget dog standse i spor 11, hvor du skal stå ud i højre side i kørselsretningen.

 2. Du går på perronen med en bygning i midten og fortsætter, til den slutter. Trækker du derefter ind til midten af perronen, vil du kunne finde et opmærksomhedsfelt og derefter en ledelinje, som fører hen til en trappe med to trappeløb.

 3. Du går op ad trappen (de to trappeløb) og drejer til venstre, hvorefter du befinder dig på en gangbro. For enden af gangbroen er der en trappe ned med 12 trin.

 4. Når du når ned til bunden af trappen, drejer du til højre og går nu langs jernbanen (den er på højre side). Du vil herefter kunne finde en ledelinje på den asfalterede sti.

 5. Stien fører dig lidt nedad, under en vejbro (under Halland Boulevard) og derefter opad. Ledelinjen er omtrent midt på stien og velegnet at navigere efter.

 6. Efter broen vil du efter ca. 50 meter møde en opkant, som går skråt ind på ledelinjen. Den følger du således, at du har den på venstre hånd. Efter det skrå stykke går den ligeud, men er undervejs gennembrudt af indgange til en parkeringsplads, som findes på den anden side af nævnte opkant. Forbliv på ydersiden og følg kanten fremad cirka 100 meter, hvorefter kanten går skråt indad mod venstre, og ledelinjen "dukker op".

 7. Følg ledelinjen cirka 50 meter, idet den ender med et opmærksomhedsfelt.

 8. Drej 90 grader til venstre og følg bygningen på højre hånd eller kantsten med gennembrud til parkeringsplads på venstre hånd cirka 50-76 meter. Du vil herefter på højre hånd fornemme indgangen. Der er overdækket, der er metalrist i jorden og dørene er i åbningstiden aktiveret af en bevægelsessensor.

 9. Du går nu ind gennem 1. skydedør, som automatisk åbner, og efter denne er der et vindfang med en gennemgående måtte. Fortsætter du ligeud, åbner næste dør, og du befinder dig i atriet. Går du 5 meter frem, finder du receptionen på højre hånd.

 

Velkommen.

 

Vedhæftede filer
printerikonPrintvenlig
Oprettet af webredaktør
Publiceret 28/01 2016
Sidst opdateret 29/01 2016