Videre til indhold | Videre til menunavigation

Du er her: Forside / Uddeling af midler fra Synshandicappedes Motionsfond 2018

Uddeling af midler fra Synshandicappedes Motionsfond 2018

Der var fyldt med glade mennesker i kulturhuset Portalen i Greve den 6. juni 2018, da formand Jesper Andersen og Edis Adilovic uddelte legater på vegne af Synshandicappedes Motionsfond.
Uddeling af midler fra Synshandicappedes Motionsfond 2018

Modtagere af legater 2018

Motionsfonden er stiftet af skibsmægler Sven Mogensen i samarbejde med Dansk Blindesamfund, og kunne den 6. juni 2018 fejre 6 års jubilæum med uddeling af mere end 100.000 kroner til 11 legatmodtagere. Derudover blev der iværksat en konkurrence, som helt efter ånden i fonden skulle få pulsen i vejret. Vinderen af konkurrencen, som blev fundet ved en lodtrækning vandt et tilgængeligt motionsapparat med et ekstra tilskud på 5.000 kr. Desuden blev der ydet en privat doneret tandemcykel (værdi: kr. 7.000)  

Modtagerne har søgt om midler til projekter, der har fokus på motion og bevægelse. Og projekterne spænder vidt over ridning og dans over goalball til en weekend i sundhedens tegn målrettet synshandicappede unge.

Vi ønsker de 11 modtagere tillykke med legaterne, og vi håber, der kommer rigtig mange gode motionsoplevelser ud af støtten.

Modtagere af legater fra Synshandicappedes Motionsfond 2018

 • Showdown Klub Århus (SKÅ) v/Jørn Rosendal Pedersen: Legat på kr. 13.000 som støtter indkøb af et nyt showndown bord til klubben.
 • Dansk Blindesamfunds Ungdom (DBSU) v/Kim Sørensen: Legat på kr. 25.000 som støtte til projektet ”Sund krop”, som er en weekend i løbet af efteråret 2018.
 • Maria Krogh Larsen: Legat på kr. 12.000 til indkøb af et løbebånd kombineret med vejledning og planlægning af en personlig træner.
 • Christel Thomsen: Legat på kr. 5.000 som støtter et fuldtids medlemskab til brug af svømmehal og fitness området i Charlotte haven på Østerbro, hvor det er muligt som blind at komme rundt på egen hånd uden ledsager og benytte deres motionsfaciliteter.
 • Vivian Thomsen: Legat på kr. 8.000 som støtter specialundervisning i ridning på egen hest.
 • Susanne Mørkenborg Lejel: Legat på op til 6 gange kr. 2.000 til (op til 6) danseledsagere  til støtte af afvikling af en danseweekend på Fuglsangcentret i Fredericia.
 • Fatma Amour: Legat på kr. 10.000 til indkøb af et løbebånd til hjemmet.
 • Rikke Olivia Gry Ipsen: Legat på kr. 5.000 til støtte til en personlig træner i et fitness center.
 • Tenna Hougaard Clausen: Legat på kr. 8.000 som støtter instruktion under et idrætsophold på Musholm Sport og feriecenter i Korsør.
 • Kristian Bagge Møller: Legat på kr. 2.000 som støtter forlængelsen af et træningsforløb med en personlig træner, Troels Seberg.
 • Anders Boholdt-Petersen, Mia Lindblad, Michael Starholm og pilot Flemming Lauritsen: Privat doneret tandemcykel som svarer til et legatbeløb på kr. 7000.
printerikonPrintvenlig
Oprettet af webredaktør
Publiceret 22/06 2018
Sidst opdateret 22/06 2018