Kreative kurser

Kursusafdelingen har en lang tradition for at udbyde hobbykurser i samarbejde med Fagudvalget for håndarbejdslærerne, som har en god finger på pulsen, når det gælder spændende og relevante emner. Vi spænder bredt fra traditionelle strikke- og hæklekurser over glashåndværk til trædrejning og meget mere.

Underviserne tager udgangspunkt i den enkeltes færdigheder og laver målrettede aktiviteter for blinde og svagsynede, så alle kan være med.

Kreativ weekend  

Er du interesseret i at deltage i Nordens største kreative messe? Kunne du tænkte dig at besøge en masse messestande, få inspiration til kreative sysler, demonstration af nye teknikker og materialer samt besøge workshops og foredrag? Så meld dig til Kreativ weekend på Fuglsangcentret og tag med kursusafdelingen til Kreative Dage i Fredericia Messe C.

Kreative sommerdage

At sidde i den sommervarme gård under en parasol i selskab med gode venner og med et spændende stykke håndværk mellem hænderne. At blive udfordret på nye teknikker eller at få skabt noget fint håndværk. At få grinet igennem og få en hyggelig sludder. Alt det og meget mere kendetegner vores kreative sommerdage. Hvert år i uge 31 samler vi tre kreative fag i ét arrangement. Her får du lidt længere tid til fordybelse og lidt flere mennesker at dele det hele med.

Kan en blind lære at strikke?

Mange tror fejlagtigt, at det at miste synet også betyder, at det er slut med håndarbejde. Men sådan behøver det bestemt ikke at være. Læs hele artiklen fra magasinet Øjeblikket.

Brug for hjælp?

Kontakt Kursusafdelingen på Fuglsangcentret: