Bliv medlem og bliv en del af fællesskabet

Som blind og stærkt svagsynet kan du blive medlem hos Dansk Blindesamfund. Bliv en del af fællesskabet – vi understøtter bestræbelsen på at leve et aktivt liv.

Helt praktisk betyder det, at vi har klubber og sociale arrangementer lokalt for medlemmer, og på landsplan har vi idrætsforeninger, faglige netværk, livsændrende kurser og events for blinde og svagsynede i alle aldre.

Bliv medlem og bliv en del af fællesskabet – det koster 250 kr. om året at være medlem eller aktivitetsmedlem.

Lyder det som noget for dig?

Kontakt Medlemsservice, så guider vi dig på vej.

For at blive medlem skal vi have dokumentation fra øjenlægen

Du skal vide, at vi har brug for en journal eller attest fra øjenlægen eller synscentralen, der viser, at du opfylder vores synskriterier, før vi kan oprette dig som medlem eller aktivitetsmedlem.

Du kan også printe en henvisningsblanket, som din øjenlæge skal udfylde for dig. Vær opmærksom på, at nogle øjenlæger tager en betaling for at udfylde henvisningsskemaet.

Dokumentationen skal sendes per mail eller post til hovedkontoret:
 
Dansk Blindesamfund
Medlemsservice
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Vil du være bidragyder?

Opfylder du ikke synskriterierne, men vil du gerne støtte arbejdet for, at blinde og svagsynede kan deltage og bidrage til samfundet på linje med andre? Så kan du i stedet blive bidragyder. Her kan du følge vores arbejde fra sidelinjen, og fire gange årligt modtager du vores magasin Øjeblikket, ligesom du modtager vores populære førerhundekalender.