Mindfulness

Har du brug for mere ro i hverdagen? Prøv mindfulness. Hver anden tirsdag guider mindfulnessinstruktør Marianne Forti os gennem en række øvelser og meditationer, der har til formål at skabe mere ro og nærvær i hverdagen.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness handler kort fortalt om at være her og nu, med det der er. Det træner vi gennem en række øvelser, hvor vi bruger f.eks. åndedrættet, sanserne, små visualiseringer eller fokuseret opmærksomhed. Hvis der er stemning for det, snakker vi også lidt om de principper, som mindfulness bygger på, som samlet set giver en venlig og rolig tilgang til livet.

Gennem mindfulness kan du få redskaber til

  • at få ro i krop og sind
  • at dæmpe tankemylderet inde i hovedet
  • at formindske stress
  • at opleve mere afspændthed, åbenhed og glæde i din hverdag. 

Hvis du synes, det lyder spændende, og noget du kunne tænke dig at prøve, så er du meget velkommen til at logge på Zoom hver anden tirsdag kl. 19-20.

Sådan deltager du via Zoom

Du deltager ved at klikke på nedenstående knap fra en computer, tablet eller smartphone, hvorefter du skal logge ind på zoom. Tænd meget gerne dit kamera, så Katrine har de bedste vilkår for at instruere os, selvom vi er online.

Sådan deltager du ved at ringe ind

Du kan også deltage fra en telefon ved at ringe til

Herefter skal du indtaste møde-ID: 896 9907 0299#, Passcode 1

Ønsker du mere information?

Du er altid velkommen til at kontakte aktivitetskoordinator Gitte Micheelsen for mere information om landsdækkende aktiviteter.