Smarthome

Er du allerede godt i gang med at bruge smarte løsninger i din hverdag? Eller er du nysgerrig på, hvad det er? Så kig indenfor i ”Min ”smarte” hverdag”.

I dette forum på Zoom kan du møde andre, der interesserer sig for smarte løsninger i hverdagen. Vi holder os til det, der gør brug af telefoner og dimser, der på en eller anden måde er forbundet til hinanden og kan være til gavn og glæde for synshandicappede i hverdagen.

Der kan være tale om alt fra lyspærer, som kommunikerer med dig via den ene eller anden SmartHome-løsning, over mærkelige kontakter og sensorer til smarte apps der kan være til hjælp i trafik m.m.

Har du gode/mindre gode erfaringer med diverse produkter/løsninger, så del dem med andre og få selv gode input til, hvad du måske skal investere i næste gang, du skal købe f.eks. en vaskemaskine, en Air Fryer eller en dørklokke, og gerne selv ville kunne betjene den.

Måske er du nybegynder ud i de smarte løsninger, så er det her det helt rigtige forum for dig, hvis du vil have gode råd med på vejen. Intet er for stort, og intet er for småt til at byde ind med i dette forum.

Er du nysgerrig på, om smarte løsninger er noget for dig? Så kig ind i ”Min ”smarte” hverdag” den sidste onsdag i måneden fra 20-22 og bliv klogere.

Der afholdes Smarthome på følgende tidspunkter:

Der er ingen aktiviteter, der matcher din søgning.

Sådan deltager du via Zoom

Du deltager ved at klikke på nedenstående knap fra en computer, tablet eller smartphone, hvorefter du skal logge ind på zoom.

Sådan deltager du ved at ringe ind

Du kan også deltage fra en telefon ved at ringe til

Herefter skal du indtaste møde-ID: 892 8714 8210#, Passcode 1

Facilitator

René H. Nielsen vil facilitere forummet. Ønsker du at blive ringet op skal du kontakte René H. Nielsen senest dagen før på