Dansk Blindesamfund søger teamleder til Synslinjen

Vil du være med til at gøre en forskel for blinde og svagsynede? Dansk Blindesamfund søger en fagligt dygtig og engageret teamleder, som i 15 timer om ugen kan drive og videreudvikle Synslinjen.

Teamlederen på Synslinjen er faglig og administrativ leder for et korps med 11 frivillige rådgivere, som selv har et synshandicap. Rådgiverne løfter det frivillige arbejde via telefon hjemmefra eller ved at være til stede på landets store øjenafdelinger.

Synslinjen er en gratis telefonrådgivning, der støtter og vejleder mennesker, der oplever, at synet svigter eller er bange for at miste synet. Rådgivningstilbuddet retter sig også mod pårørende og fagpersoner. Synlinjen har desuden et meget godt samarbejde og har bemandede vagter på øjenafdelingerne i Aarhus, Aalborg, Odense og Glostrup.

Om dig

  • Du har relevant uddannelse  
  • Du har relevant arbejdserfaring – og fortrinsvis erfaring med ledelse af frivillige
  • Du har erfaring med at lave frivilligt arbejde
  • Du har en solid forståelse for rehabiliteringsfeltet, herunder fra arbejde med mennesker med handicap
  • Du er god til at inspirere dem, du arbejder sammen med
  • Du er løsningsorienteret og arbejder struktureret
  • Du har gode kommunikative færdigheder både mundtligt og skriftligt og behersker IT

Det vil være en stor fordel, hvis du har indgående kenskab til livet som blind eller svagsynet. Hvis du selv er synshandicappet, er det vigtigt, at du er afklaret om dit synshandicap. Det er ønskeligt, at du af og til kan bemande rådgivningstelefonen eller deltage på øjenafdelingerne. Synslinjen er en integreret del af Dansk Blindesamfunds rehabiliteringsindsats, og stillingenvil blive placeret i vores afdeling for rehabilitering og rådgivning sammen med dygtige kollegaer og engagerede frivillige og med reference til rehabiliterings- og rådgivningschefen. Vi er en attraktiv, rummelig og udviklende arbejdsplads, hvor vi passer godt på hinanden. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så skriv eller ring til rehabiliterings- og rådgivningschef Birgitte Lilletvedt på nedenstående kontaktoplysninger

Arbejdet vil være fra vores kontor i Høje Taastrup og hjemmearbejdsplads, og løn er efter aftale. Send din ansøgning og dit CV til følgende mail så hurtigt som muligt og senest den 30. juni 2024.