I biografen med lukkede øjne

To timers indre billeder, stemninger og oplevelser, når Københavns radiobiograf inviterer til en fælles lytteoplevelse i biografmørket med fokus på Dansk Blindesamfunds lyddagbøger.

Der er mørkt på biograflærredet, men lydene strømmer ud af højttalerne. Billederne må man skabe for sit indre blik, da de levende billeder er udskiftet med hørebilleder i radiobiografen.

Det er Københavns Radiobiograf, det inviterer ind i mørket til et unikt lyttearrangement tirsdag den 24. januar klokken 19-21 i Vester Vov Vov i København.

Aftenens tema er ”Radiodagbog”, hvor publikum sammen med lydproducenten dykker ned i det helt særlige format med radiodagbøger. For hvad sker der, når mikrofonen slipper producentens hænder, og dagbogsføreren selv optager sine tanker, hverdag, glæder og sorger? Og hvilke historier får vi, når lyden kommer fra oplevelser og øjeblikke, som vi ellers ikke har adgang til?

Kom tæt på Lyddagbogen

Det bliver publikum klogere på, når Rikke Houd gæster scenen. Hun har nemlig gode erfaringer med formatet, da hun har produceret Dansk Blindesamfunds nyeste podcastserie ”Lyddagbogen”.

Der bliver afspillet klip fra serien og dagbøgernes hovedpersoner, Maria-Louise og Jonas, kommer og fortæller om deres oplevelser med at optage deres hverdag på bånd og invitere lytterne helt tæt på deres liv med synshandicap.

Dansk Blindesamfund har sikret sig et begrænset antal billetter, så medlemmer af Dansk Blindesamfund gratis kan deltage i arrangementet med en ledsager. Tilmelding til Lucif Søemosegaard Dalin på lsd@blind.dk eller tlf. 92 82 62 04. Husk at oplyse om dit medlemsnummer, og om du kommer med en ledsager.

Ikke-medlemmer af Dansk Blindesamfund kan købe billetter her til 75 kroner: https://www.vestervovvov.dk/

Hvis du vil lytte til Lyddagbogs-serien i sin helhed kan du finde den dér, hvor du normalt hører podcasts eller på https://blind.dk/lyddagbogen

Lyddagbogen i radiobiograf

Hvor: Vester Vov Vov, Absalonsgade 5, 1658 København

Hvornår: Tirsdag den 24. januar klokken 19-21

Billetter: https://www.vestervovvov.dk/. Medlemmer af Dansk Blindesamfund kan få gratis billetter ved at kontakte Lucif Søemosegaard Dalin på e-mail: lsd@blind.dk eller tlf. 92 82 62 04.