Lyt med når Dansk Blindesamfund holder Melodigrandprix og giv en stemme til din favoritmelodi

Lørdag d. 28. september 2024 afholdes det store Melodigrandprix i Dansk Blindesamfund med fester rundt om i hele landet.

Guld konfetti
Guld konfetti der regner ned fra loftet over glade mennesker.

Har du ikke mulighed for at deltage ved en af de fysiske fester, kan du naturligvis også være med og få en hyggelig aften hjemme fra din egen stue på Zoom. Du kan lytte til hele showet, og synge med på de 8 sange, der dyster om at vinde hovedpræmien på 10.000 kr. Og du kan naturligvis også afgive din stemme og dermed heppe på din vinder.

Du kan deltage ved at logge ind på nedenstående link

Meeting ID: 843 7866 0685

Passcode: 1

Sådan kan du stemme på din vindersang

Der er flere måder at afgive din stemme på ved årets Melodigrandprix. Du kan ringe ind til showet på telefonnummer 38148828 og du vil komme i kontakt med en fysisk person, der vil registrere din stemme på den sang, du mener skal vinde. Der kan kun afgives en stemme pr. person.

Du kan også afgive din stemme via Slido på nedenstående link:

Her vil du komme direkte ind på en side, hvor du kan stemme på en af de 8 sange.

Er du mere til QR-koder, kan du gå på nedenstående QR-kode med din telefon, denne leder også direkte ind til afstemningen på Slido.

Ønsker du at få links og koder tilsendt direkte til din mail, så de er nemme at finde på dagen, så skriv til os på aktivitet@blind.dk og de vil komme flyvende til din indbakke. Alle muligheder vil selvfølgelig blive nævnt flere gange under showet af de to værter, og de vil også blive vist på skærmen for dem, der har noget syn.

Der kan kun stemmes på selve aftenen og værterne vil fortælle, hvornår afstemningen åbner og afsluttes.

God fornøjelse!