Ny livsstil – gode vaner

Går du rundt og ønsker en sundere hverdag, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Skal du lægge alle kostvaner om og gå i fitnesscenter flere gange om ugen? Er der nogen, du kan gøre det sammen med? Fortvivl ikke. Vi har allieret os med Jakob Flindt, der hver dag i en måned kommer med gode råd til at omlægge sine vaner til en sundere livsstil.

Nedenfor er vores forslag til en måde at ændre sin livsstil på.

Fra den 9. januar og hver dag frem til den 2. februar har du mulighed for at være med i et online fællesskab om gode vaner til kost og motion. 

Jakob Flindt har udviklet et koncept, hvor man spiser, som man plejer – men inden for det han kalder ”vinduer” i løbet af døgnet.

Hver dag klokken 17 i perioden kan du logge på Zoom (eller blive ringet op), og så vil dagens lydklip med Jakob være tilgængeligt. Lydfilen er med til at motivere og støtte op omkring dig. Han vil gå live en gang ugentligt onsdag den 18. januar, tirsdag den 24. januar og torsdag den 2. februar – alle tre dage klokken 17.00.

Jakob vil også foreslå forskellige måder at få lidt motion på, men det er ikke i motionscentre og lignende, men derimod noget hvor du selv sætter en grænse for, så det bliver en glæde for dig.

Klik på videoen og hør mere om, hvad du kan forvente af det månedlige forløb, hvor Jakob hver dag deler ud af sine gode råd til en sundere livsstil.

Jakobs koncept hedder OYB (Up Your Body) Lifestyle

Det er en livsstil, ikke en kur og du vil opleve, at du med tiden får flere sunde vaner ind i din hverdag. Flere, der har afprøvet konceptet, har også opnået vægttab, bedre søvn og mere energi.             

Når forløbet på Zoom er slut, laver vi et fysisk ”Ny livsstil – gode vaner ” arrangement på Fuglsangcentret i Fredericia fra fredag den 17. februar til lørdag den 18. februar.

Prisen for det fysiske arrangement kommer senere.

Du skal tilmelde dig "Ny livsstil - gode vaner" til Gitte Micheelsen på mailen: aktivitet@blind.dk eller tlf. 92 82 29 31 senest den 5. januar 2023. Vi har brug for dit navn, mailadresse og mobilnummer. Du vil derefter få tilsendt en mail med link til zoom og nærmere beskrivelse af lydfilerne, der sendes hver dag.

HUSK at vi også kan ringe dig op fra zoom, hvis du vil deltage via din telefon.

Tidspunkt: Fra 9. januar til og med 2. februar 2023 klokken 17 (det tager cirka 15 minutter)

Sted: Zoom

Pris: Gratis  

Tilmelding: Gitte Micheelsensenest på mailen aktivitet@blind.dk eller på tlf. på 92 82 29 31 senest den 5. januar