Nyt medlemstilbud: Juridisk rådgivning

Dansk Blindesamfund har indgået et samarbejde med Kroer\Fink Advokater. Som medlem kan du få gratis råd og vejledning om juridiske spørgsmål, som omfatter forsikring og erstatningssager.

Hvis du mister synet, kan det opleves som en jungle af regler og krav i forhold til at søge erstatning. Det kan være svært at forstå reglerne, og nogle tænker, at det ikke kan betale sig at klage. Kroer\Fink Advokater hjælper med afklaring og gode råd til forsikrings- og erstatningsretlige spørgsmål.

”Vi giver medlemmerne et overblik over deres sag og forklarer, hvordan systemet fungerer. Mange kender ikke deres rettigheder eller ved, hvor de kan søge erstatning. Vi hjælper folk på rette vej”, siger advokat Søren Kroer.

Medlemmer kan ringe og få gratis telefonrådgivning hos Kroer\Fink Advokater, der er specialiseret i at hjælpe inden for patientskader, forsikrings- og pensionsskader, arbejdsskader og fritidsulykker. Har du for eksempel fået en forsinket diagnose eller oplevet fejlbehandling på sygehuset, som medfører komplikationer, der påvirker synet, kan det være en god ide at tale med en advokat. Erstatningsret kan virke uoverskueligt at stå med alene.

”Formålet med denne rådgivning er hjælp til selvhjælp, hvor medlemmer kan ringe ind og få gratis sparring med specialiserede advokater. Sådan sikrer vi, at man ikke mister sine krav. På mange områder er der forældelsesregler, så hvis man ikke får anmeldt i tide, kan man miste den erstatning, som man har krav på”, forklarer Søren Kroer.

Derfor kan det have store konsekvenser, hvis man ikke søger erstatning i tide. Men med et enkelt telefonopkald kan medlemmer få hjælp i den indledende fase til afdækning af deres sag.

”Ordninger på forsikrings- og erstatningsområdet er et sikkerhedsnet, der sikrer, at man ikke går fra hus og hjem. En forsikring for tab af erhvervsevne kan ofte betyde, at man får den løn, som man plejer kontra dagpenge, kontanthjælp eller førtidspension. Det kan gøre en kæmpe forskel”, siger Søren Kroer.

Kroer\Fink Advokater tilbyder gratis råd og vejledning – uanset hvor du bor i landet. De gennemgår din sag og vurderer, om der er grundlag for at søge erstatning. Du kan kontakte Kroer\Fink Advokater på tlf. 71 99 29 29 eller e-mail: kontakt@kroerfink.dk

Læs mere om: KroerFink Advokater