Synslinjen samarbejder med landets øjenafdelinger

På en af landets større øjenafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og Rigshospitalet Glostrup er det muligt at blive mødt af en frivillig rådgiver fra Synslinjen.

Rådgiveren kan informere dig om Synslinjen og eventuelt give dig en folder med telefonnummer, så du kan ringe til os, hvis du har brug for et lyttende øre.

Kontakt Synslinjen

Mandag mellem kl. 9 og 13
Onsdag mellem kl. 13 og 17
Torsdag mellem kl. 17 og 21

Hvis du sidder og venter på at blive undersøgt eller behandlet for en øjensygdom på en af landets større øjenafdelinger, er det muligt, at du bliver mødt af et smil fra en venlig rådgiver. De kan fortælle dig om Synslinjen.

Spørgsmålene kan nemlig være mange, når mennesker helt eller delvist mister synet. Hvordan lærer jeg at lave mad? Bliver jeg nogensinde glad igen? Hvordan finder jeg rundt? Mange synshandicappede og deres pårørende kan have svært ved at overskue den nye livssituation, og hvordan de skal få hverdagen til at fungere igen.

Der er dog råd og vejledning at hente hos Synslinjen, hvor en række frivillige rådgivere er klar til at lytte til dig og dele ud af deres erfaringer. De har på egen krop oplevet synstab og ved, hvor store konsekvenser det har at miste synet. De kan derfor være med til at komme den uvidenhed og usikkerhed til livs, som hersker, når man får konstateret et synshandicap. Uanset om man selv er ramt, er fagperson eller kender nogen, hvis syn svigter, er der hjælp at hente hos Synslinjen.