Kontakt private hjælpemiddelforhandlere

Her er samlet en liste med kontaktinfo over hjælpemiddelforhandlere til blinde og svagsynede, hvor du kan finde inspiration til nyttige hjælpemidler til hjemmet og husholdningen, personlig pleje, fritidslivet og til at færdes sikkert i trafikken.

Butik KIK

Butik KIK har et stort udvalg af synshjælpemidler til hverdagen, såsom ure og køkkenvægte med tale, stokke, badges til markering i trafikken, taktile spil m.m.

Butik/showroom:

Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Handi Life Sport

Handi Life Sport er en international dansk virksomhed, der har specialiseret sig i produkter, som gør det muligt at dyrke sport og idræt med et handicap. De har derfor et stort udvalg af bolde med lyd, blandt andet fodbolde, basketballs, tennisbolde, goalballs, legebolde m.m.

Hjælpemidler for handicappede

Synsnerven har et stort udvalg af synshjælpemidler, som kan øge din selvstændighed og skabe værdi i din hverdag. De har blandt andet hjælpemidler til afmærkning og markering, tastatur med stor skrift, kalendere med stor skrift, værktøj med punkt og tale, lys og lupper, armbåndsure med taktil markering m.m.

Instrulog

Instrulog har et stort udvalg af elektroniske syns- og læsehjælpemidler, såsom forstørrelse, elektroniske lupper, mobiler med tale, punktdisplays, DAISY-lydbogsafspillere m.m.

ITECH

ITECH har et stort udvalg af teknologiske synshjælpemidler, såsom læseapparater med oplæsning, oplæsning af undertekster, elektroniske lupper, DAISY-lydbogsafspillere, forstørrende læseapparater m.m.

Lys og lup

Lys og lup har et stort udvalg af synshjælpemidler, der blandt andet kan afhjælpe udfordringer med læsning og skrivning, såsom lamper, lupper, filterbriller, spejle, anden belysning m.m.

Synsklinik/Showroom:

Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre (kun åbent efter aftale)

LVI Danmark

LVI har et stort udvalg af synshjælpemidler, som skal gøre hverdagen lettere for mennesker med synshandicap. De forhandler blandt andet skærmlæsere, CCTV’er, punktdisplays, DAISY-lydbogsafspillere,belysning med forstørrelse m.m.

My Eyes

My Eyes har et stort udvalg af enkle og effektive synshjælpemidler, såsom stokke, talende ure, notatoptagere, Daisy-lydbogsafspillere, forstørrelse, belysning, afmærkning m.m.

Topvision

Topvision har et stort udvalg af CCTV’er, som er forstørrelsesapparater, der kan forstørre tekster.