Start din egen indsamling

Alle personlige indsamlinger gør en forskel. Uanset om de er forbundet med glædelige anledninger eller mere alvorlige og minderige øjeblikke, og uanset om det er små eller store beløb, der er tale om – alle indsamlinger gør en forskel.

Hvad enten det er en særlig begivenhed, en hyldest til en elsket eller et udtryk for solidaritet, så er personlige indsamlinger med til at gøre en forskel. Med din egen indsamling kan du hjælpe med at skabe lysere udsigter for mennesker med synshandicap.

Mange opretter en indsamling i forbindelse med en særlig begivenhed, for eksempel en fødselsdag, en bryllupsdag, en begravelse eller et jubilæum. Det kan også være en sportslig udfordring eller et arrangement, som man ønsker at markere på en særlig måde.

Digital indsamling

Private indsamlinger kan også oprettes digitalt på vores indsamlingsplatform og kan deles via for eksempel Facebook med familie, venner og kollegaer.

Marker en mærkedag på traditionel vis

Har du lyst til at markere din særlige dag og støtte Dansk Blindesamfund, kan du bede dine gæster ved for eksempel din fødselsdag, dit jubilæum, din bryllupsdag eller andre mærkedage om at give en donation til Dansk Blindesamfund. 

Beskeden til dine gæster kan for eksempel være:

“I stedet for blomster og gaver kan man betænke Dansk Blindesamfund på reg. 2191 kontonr. 8195604437 og mærke indbetalingen med anledningen (for eksempel Brita Larsen fødselsdag) samt eget navn.”

Hvis man ønsker en samlet opgørelse, skal Dansk Blindesamfund blot have navn og oplysninger på en kontaktperson – typisk fødselaren/hovedpersonen. Vi kontakter efterfølgende kontaktpersonen med en liste over navnene på dem, der har doneret, samt det samlede donerede beløb.

Udfyld nedenstående formular, så vi har de rette oplysninger.  

Kontakt Indsamlingsafdelingen

Du er altid velkommen til at kontakte vores Indsamlingsafdeling