Start en mindeindsamling

En mindeindsamling er en særlig måde at ære mindet om en elsket person på. Det er en personlig indsamlingsside, hvor du og dine nærmeste kan mindes et kært familiemedlem eller en kær ven ved at støtte Dansk Blindesamfund.

Gennem en mindeindsamling kan du skabe et meningsfyldt og varigt minde for den person, du har mistet, samtidig med at du gør en positiv forskel i livet for mennesker med synshandicap. Hver enkelt donation bidrager til at styrke vores arbejde med at skabe lige muligheder, inklusion og støtte til blinde og svagtseende i vores samfund.

At deltage i en mindeindsamling er en smuk måde at ære og mindes en person, der stod dig nær, samtidig med at du hjælper andre i deres kamp for et bedre liv. Vi er taknemmelige for dit engagement og din støtte til vores sag og for, at du vælger at mindes med mening ved at støtte Dansk Blindesamfund.

Hvordan kommer jeg igang?

Oprettelse af en mindeindsamling er enkel, og vi er her for at hjælpe dig gennem processen. Sammen kan vi ære mindet om dine kære og skabe håb og muligheder for mennesker med synshandicap.

Udfyld formularen nedenfor som kontaktperson (typisk den nærmeste pårørende). Herefter vil du modtage en liste over navnene på dem, der har doneret, samt et samlet beløb på donationerne.

Beskeden til dødsannoncen og de inviterede kan for eksempel være:

“I stedet for eventuelle blomster kan man betænke Dansk Blindesamfund på reg. 2191 kontonr. 8195604437 eller Mobilepay 375033 og mærke indbetalingen med afdødes navn samt eget navn.”

Bevar mindet digitalt

Flere af vores bidragydere og medlemmer ønsker, i forbindelse med begravelse eller bisættelse, at deres pårørende giver en gave til Dansk Blindesamfund i stedet for kranse, blomster eller lignende. 

Derfor kan du holde mindet i live ved at oprette en digital indsamling i deres navn. Del derefter indsamlingen til ære for afdøde. Opretter du indsamlingen digitalt, vil det også være muligt at skrive en sidste hilsen til afdøde. 

Kontakt Indsamlingsafdelingen

Du er altid velkommen til at kontakte vores Indsamlingsafdeling