Computerspil kun med lyd

Så er det nu, du skal sætte dig til tasterne, tage dit bedste sæt hovedtelefoner på og kaste dig ud i at spille crazy party – nu endelig på dansk. Her kan du blandt andet møde Rapanden Rasmus, Birgers bolde og Carl Kæphøj med pindespillet og mange andre.

Samtidig skal du også være klar til at slås mod fjenderne, de elektriske ål, de aggressive myrer og ikke mindst de sultne isbjørne samt uhyggelige spøgelser.

Alt sammen foregår i det skrupskøre spil Crazy Party. Spillet kan bedst beskrives som en kombination af 253 minispil, hvor du skal løse en bestemt udfordring, samt Pokémon-kampkort, hvor man via kortene skal prøve at besejre sin fjende.

Når du bliver rigtig dygtig, kan du også spille online. På den måde kan vi være sammen, hver for sig, og virkelig give hinanden kamp til stregen.

Sådan kommer du i gang

Spillet finder du via nedenstående link, som fører dig til en dropbox-mappe med nogle forskellige filer:

Spillet findes nu endelig på dansk, så når du har pakket zipfilen ud og begynder, er det allerførste, du skal gøre, at vælge dansk.

Ud over spillet finder du fire episoder af en podcast, hvor Kim Preuthun folder spillet ud, så alle kan følge med. Hør første episode af podcasten herunder. Så forstår du, hvad spillet går ud på og ved, hvordan du nemt kommer i gang.

Husk at spillet kræver talesyntese (jaws eller nvda) og husk også, at du får det bedste udbytte ved at tage et par hovedtelefoner på.

Får du problemer, fordi din computer tror, at spillet er befængt med virus, så kør den vejledning, som Søren Jensen har skrevet, og som du kan finde i samme dropbox-mappe under navnet Vejledning til undtagelser i Windows Defender.rtf.

Er du seende og vil hjælpe en synshandicappet med spillet?

Er du seende og har brug for at hjælpe den synshandicappede, kan du gøre det super nemt. I linket højere oppe til dropboxen med regler og spil, ligger der også en vejledning, som hører med til de 253 forskellige minispil, som spilleren præsenteres for. Dem kan du læse i tekstfilen som hedder da.txt.

Har du brug for hjælp?

God fornøjelse og husk, at hvis du løber ind i udfordringer, er Crazy Party-service åben for hjælp alle hverdage mellem 9 og 19. Du kan kontakte Kim Preuthun på spil-servicen her: