Digital inklusion

Nyhed

Dansk Blindesamfund vinder guld for Bedste Brugeroplevelse ved Danish Digital Award

Dansk Blindesamfunds nye hjemmeside, der har fokus på tilgængelighed og brugervenligt design, har vundet guld til Danish Digital Award for Bedste Brugeroplevelse.

Nyhed

Dansk Blindesamfund er nomineret til Danish Digital Award for Bedste Brugeroplevelse

Dansk Blindesamfunds nye hjemmeside, der har fokus på tilgængelighed og brugervenligt design, er nomineret til Danish Digital Award for Bedste Brugeroplevelse.

Nyhed

Global Accessibility Awareness Day

I dag fejrer vi Global Accessibility Awareness Day, hvor vi sætter fokus på digital tilgængelighed – en udfordring der desværre stadig er ret stor i Danmark.

Nyhed

Ny MobilePay på vej

Tirsdag den 12. marts er MobilePay klar med opdatering, som giver appen et nyt design og en ny navigation, men funktionen er den samme.

Nyhed

Blinde og svagsynede står med håret i for mange digitale postkasser

Tre forskellige digitale postkasser med uensartede fordele, fejl og mangler giver udfordringer for mange blinde og stærkt svagsynede, der skal bruge urimelig meget tid og kræfter på at finde tilgængelige måder at læse digital post på.

Nyhed

Det er de digitale løsninger, der er inkompetente – ikke borgeren

Hvis digitalt inkompetente borgere også skal inkluderes i det digitale fællesskab, bør der stilles højere krav til tilgængeligheden i offentlige løsninger. Sådan lyder budskabet fra næstformand i Dansk Blindesamfund, Diana Stentoft.