Dansk Blindesamfund konsulenter

Nyhed

Det er gået fra slemt til værre med ensomheden blandt ældre med synshandicap

Dansk Blindesamfunds konsulentordning har netop afsluttet en stor ringerunde til 2.100 af vores medlemmer på +80 år. Resultaterne giver grund til bekymring – 53 procent oplever større grad af isolation, og 30 procent oplever større grad af ensomhed.

Nyhed

Konsulenterne gør en forskel i coronakrisen

I en tid, hvor størstedelen af Danmark er lukket ned, ligger konsulenterne i Dansk Blindesamfund ikke på den lade side. De har derimod travlt med at ringe til samtlige 7.000 medlemmer for at lægge øre til deres bekymringer og sikre, at de får den nødvendige støtte og hjælp.

Nyhed

Opkald fra konsulenterne varmer

Coronavirussen efterlader mange ældre i ensomhed og isolation. De mangler en at snakke og dele sine bekymringer med. Konsulenternes opkald til medlemmerne bliver derfor taget imod med glæde og taknemlighed.

Nyhed

Jeg er taknemlig for konsulentens hjælp

Dansk Blindesamfunds konsulenter har erstattet hjemmebesøg med telefonen og ringer til samtlige medlemmer for at drøfte eventuelle bekymringer under coronakrisen. På den måde sikrer konsulenterne også, at medlemmerne får den nødvendige hjælp, selvom verdenen er sat på pause.