Nyt fra Dansk Blindesamfund

Nyhed

Vanvittig tur i systemlabyrinten blev hædret ved Prix Audio

Dansk Blindesamfunds podcast "Alt det som ingen ser – Stokkeeksperimentet" blev fredag aften kåret som årets nicheprogram ved Prix Audio.

Pressemeddelelse

Dansk Blindesamfund har gjort en forskel i 112 år

I dag, den 8. juni, er det 112 år siden, at Dansk Blindesamfund så dagens lys. I mere end et århundrede har organisationen kæmpet for at forbedre forholdene for blinde og svagsynede, så de kan leve på samme vilkår som alle andre. Og vi bliver ved mange år endnu.

Nyhed

Behovet for kvalitet lyste igennem på rehabiliteringskonferencen Vejen Frem

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og der var forårsfornemmelser i luften, da Dansk Blindesamfund holdt rehabiliteringskonferencen Vejen Frem fredag den 10. marts på Fuglsangcentret ved Fredericia. Her blev der taget fat om udfordringerne og problemstillingerne ved den kvalitet af rehabilitering, som mange mennesker med synshandicap oplever rundt omkring i landet.

Nyhed

Dansk Blindesamfund har brug for dig i det politiske arbejde

Arbejdet i Dansk Blindesamfunds fem stående udvalg gør en forskel. Det er blandt andet her de gode ideer til nye tilbud og nye politiske tiltag kan komme frem, så hvis du har lyst til at hjælpe og sætte dit præg på foreningens arbejde, er det nu, du skal melde dig.

Pressemeddelelse

Ny podcastserie om at blive blind

At miste synet er livsændrende, og det sker for flere, end man lige skulle tro. Det anslås, at 65.000 danskere er blinde eller svagsynede. Ann-Sofie, Bjarne, Mette, Marlene, Kim og Grethe er seks af de danskere, der har mistet synet.

Danske Diana til tops i Verdens Blindeunion

Som den første kvinde nogensinde er danske Diana Stentoft valgt som generalsekretær for Verdens Blindeunion, og den unge nordjyde er klar til kamp for synshandicappede i hele verden.

Nyhed

Ny landsformand i Dansk Blindesamfund

Ask Abildgaard bliver ny landsformand i Dansk Blindesamfund efter Thorkild Olesen.

Jeg har kæmpet med mit eget synshandicap

Ny landsformand i Dansk Blindesamfund Ask Abildgaard er ikke bange for at bruge sig selv i kampen for bedre vilkår for blinde og svagsynede.